Billig eller dyr solskjerming?

Billig eller dyr solskjerming?

January 12, 2022
Billig eller dyr solskjerming?

Du har kanskje lurt på hvorfor masseproduserte persienner og markiser er såpass mye billigere enn andre løsninger. Det kan kanskje være fristende å velge de billigste alternativene, men da ofrer du gjerne tilpasningsmuligheter, holdbarhet og kvalitet.

Er det lurt å legge noen ekstra kroner i solskjerming?

Som med det meste annet får du det du betaler for, og masseprodusert solskjerming er ofte laget av mindre holdbart materiale. Du kan derfor ikke være være trygg på at denne typer solskjerming holder over tid. Kostnadene kan fort hope seg opp hvis du må kjøpe nye etter et par år på grunn av skader.

Den rimeligere varianten har dessuten ofte forhåndsbestemte størrelser, farger og materialer, og alternativene vil være veldig begrenset innenfor disse kategoriene. Når du bestiller solskjerming fra leverandør, vil disse tilpasses målene på huset ditt, samtidig som du får velge farger og materialer etter dine egne ønsker. 


Utvendig solskjerming 

I et land med mye vær og vind kan det være lurt å velge produkter av høy kvalitet som tåler belastninger. Sjansen for høyere slitasje er betraktelig større på billigere markiser, og reparasjoner på duker og markisearmer kan bli veldig kostbart i lengden. Hos noen er det ikke engang sikkert at du kan få tak i reservedeler.

Innvendig solskjerming 

Enten du velger innvendige screens, rullegardiner, persienner eller gardiner vil produkter av høyere kvalitet ha lenger levetid. For eksempel vil UV-bestandige plastdeler sikre at du unngår falming, og tykkere lameller sørger for at de ikke blir bulkete. Du vil også ha flere muligheter når det kommer til lysdempende og isolerende egenskaper, farger og materialer.

Fordeler og ulemper med billig solskjerming

Kort oppsummert kan man si at fordelen med billig solskjerming først og fremst er prisen. Besparelsene kan likevel bli en kortvarig lykke ettersom en gjerne må påkoste seg reparasjoner eller utskifting av solskjermingen i årene som kommer. Med solskjerming fra leverandør har du utallige muligheter innen farge, materiale og styringsfunksjoner. I tillegg vil disse produktene vare lenger.


Lurer du på hva solskjerming koster hos oss?

Prisen på solskjerming avhenger av flere faktorer, som materiale, størrelse og styringsfunksjon. Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis befaring. Da kan vi hjelpe deg å tilpasse solskjermingen etter dine ønsker og behov, og gi deg et uforpliktende tilbud ut fra din situasjon.


Bestill gratis befaring