Stavanger Markise og Persienne Fabrikk har drevet som en seriøs aktør i solskjermingsbransjen siden slutten av 1950-tallet.

Vi leverer solskjerming til privatmarkedet, bedriftsmarkedet, og restauranter. Blant annet har vi et meget godt utvalg innen markiser, plisségardiner og screenmarkiser, som vi daglig leverer i Stavanger, Sandnes, Sola og omegn.

Fagfolk på solskjerming

Vi har et stort utvalg å velge fra til alle aktuelle kunder, og ønsker alltid å være konkurransedyktige på pris. Hos Stavanger Markise og Persienne Fabrikk møter du dyktige fagfolk, og vi garanterer en kompetent og trygg veiledning i valg av solskjermingsprodukt.

Plissègardiner og Screenmarkiser

Vi stiller høye krav til våre leverandører, og velger kun ut produkter vi kan gå gode for. Vi leverer både innvendig og utvendig solskjerming, og har stort fokus på markiser, plisségardiner og screenmarkiser.

Stavanger Markise leverer selvsagt også lameller, rullegardiner, plisségardiner, og ellers alt innen solskjerming. Vi holder til på Åsen i Stavanger, og leverer daglig solskjerming i Sandnes, Sola og omegn. Som en seriøs aktør gjennom generasjoner er vi også tilknyttet Norges Solskjermingsforbund og StartBank registrert.

Vil du jobbe hos oss? Sjekk ut våre ledige stillinger her.

Trenger du solskjerming?