Stavanger Markise- og Persiennefabrikk har drevet som en seriøs aktør innen solskjerming siden slutten av 1950-tallet.

Vi leverer solskjerming til privatmarkedet, bedriftsmarkedet, og restauranter. Blant annet har vi et meget godt utvalg innen markiser, plisségardiner og screenmarkiser, som vi daglig leverer i Stavanger, Sandnes, Sola og omegn.

Fagfolk på solskjerming

Vi har et stort utvalg å velge fra til alle aktuelle kunder, og ønsker alltid å være konkurransedyktige på pris. Hos Stavanger Markise- og Persiennefabrikk møter du dyktige fagfolk, og vi garanterer en kompetent og trygg veiledning i valg av solskjermingsprodukt.

Plissègardiner og Screenmarkiser

Vi stiller høye krav til våre leverandører, og velger kun ut produkter vi kan gå gode for. Vi leverer både innvendig og utvendig solskjerming, og har stort fokus på markiser, plisségardiner og screenmarkiser.

Stavanger Markise leverer selvsagt også lameller, rullegardiner, plisségardiner, og ellers alt innen solskjerming. Vi holder til på Åsen i Stavanger, og leverer daglig solskjerming i Sandnes, Sola og omegn. Som en seriøs aktør gjennom generasjoner er vi også tilknyttet Norges Solskjermingsforbund og StartBank registrert.

Sjekk ut våre ledige stillinger her

Du spør, vi svarer

Det finnes mye informasjon om solskjerming der ute, og ofte kan det være vanskelig å få gode svar på det man lurer på. Da er det trygt å vite at man kan få hjelp av eksperter. Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Trenger du solskjerming?