Mange fordeler med automatisk motorisert solskjerming

February 10, 2021
Mange fordeler med automatisk motorisert solskjerming

Solskjerming er en selvfølgelighet, både i privatbolig, nærings- og kontorbygg. Det sørger for både komfort og behagelige temperaturer, samtidig som det sikrer privatliv og beskytter mot innsyn fra nysgjerrige øyne.

Med dagens teknologiske utvikling blir det flere automatiserte og personlig tilpassede smarte løsninger på alle typer produkter. Solskjerming er intet unntak, og automatisering og motorisering er blitt mer vanlig både i kontorbygg og i private hjem. Nå er det slutt på både farlige snorer på barnerom og å slite ut armene på tung manuell sveiving.

Automatiserte løsninger for solskjerming gjør livet både lettere, mer komfortabelt, holder strømregningen nede ved å holde solen ute og temperaturen sval, hindrer innsyn når du måtte ønske, og beskytter møbler og andre sensitive gjenstander mot sol- og UV-skader selv når du ikke er hjemme.

Det finnes flere automatiske sensorer, tidsinnstillinger, kontrollfunksjoner eller styring via app du kan benytte deg av.

Har du et automatisert system med en eller flere solfølere, registrerer disse når solen treffer vinduene dine. Da senkes dine screens automatisk og du vil alltid opprettholde en optimal temperatur i hjemmet ditt. Da behøver du heller ikke bli bekymret for om solen skinner kraftig gjennom vinduet på for eksempel skinnmøbler, eikebord eller andre gjenstander som er utsatt for sol- og UV-skader.

Vindmålere som registrerer når vindkastene blir for heftige heiser dine screens automatisk, slik at disse er beskyttet mot skade og vinden ikke får tatt tak i stoffet.

Dine markiser, persienner eller screens kan tidsstyres til å gå opp eller ned på angitte tidspunkt på dagen, eller du kan overstyre dette via fjernkontroll, app på mobil eller bryter på veggen. Det er også mulig å få batterimotorer til innvendige markiser. Med en levetid på ca. 1 år før de trengs å lade, er dette en mer kostnadsbesparende løsning. Fra nå av er det slutt på både farlige snorer på barnerom og å slite ut armene på tung manuell sveiving. Automatisk solskjerming forenkler hverdagen og er en investering i et tryggere og mer komfortabelt liv.

Stavanger Markise leverer elegant og tidsriktig utvendig solskjerming i høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi leverer både inn- og utvendige solskjermingsprodukter spesialtilpasset dine vinduer, alt etter ditt ønsker og behov. Du trenger ikke å montere selv, da vi leverer og monterer fiks ferdig.

Somfy er en av produsentene av de mange kvalitetsproduktene innen solskjerming som Stavanger Markise fører. Her kan du se noen videoer om hvor enkelt det er å programmere noen av deres automatiske løsninger.

Innvendig plisse/persienne/duette programmering:


Programmering Sunis Wirefree II io:

Programmering Wirefree io sensor:

Trenger du solskjerming?